![]() |
Τόπος καταγωγής | ΚΙΝΑ |
Μάρκα | CENO |
Πιστοποίηση | CE,RoHS,ISO9001,UL |
Αριθμό μοντέλου | Ecn-γ-300-06p-08S |
Μεγάλος κοίλος άξονας 300mm μέσω του δαχτυλιδιού ολίσθησης τρυπών 6 καλώδιο
Το μεγάλο κοίλο δαχτυλίδι ολίσθησης άξονων με 300 χιλ. άντεξε, 6 καλώδια για το σήμα και 8 γραμμές για το ρεύμα δύναμης, κατοικία ανοξείδωτου.
Αυτό είναι ένα μεγάλο κοίλο δαχτυλίδι ολίσθησης άξονων με 300mm εσωτερικά άντεξε το μέγεθος, το κατευθείαν μέγεθος τρυπών μπορεί να είναι προαιρετικό σύμφωνα με τα διαφορετικά αιτήματα. Το υλικό κατοικίας είναι κράμα αλουμινίου & το ανοξείδωτο, έρχεται σε επαφή με το υλικό είναι γραφίτης χαλκού, είναι διαφορετικό από το κανονικό δαχτυλίδι ολίσθησης δύναμης με τη σταθερότερη μετάδοση και το μακράς διαρκείας χρόνο. Τρεις φραγμοί συνδέουν το στροφέα και ο στάτης για την αποφυγή του δαχτυλιδιού ολίσθησης περιστρέφεται κατά τη διάρκεια του χρόνου σπασιμάτων. Τα επιρρεπή τμήματα ζημίας της νέας μονάδας υιοθετούν το επιστημονικό μορφωματικό σχέδιο, που επιτρέπει στην ευκολία χώρια ή την εγκατάσταση χωρίς απαίτηση αποσυνθέτοντας την κατοικία του, γρήγορα και η κατάλληλη αντικατάσταση των εσωτερικών μερών είναι συμβάλλουσα στην παράταση της ζωής υπηρεσιών της.
Προδιαγραφή
Ecn-γ-300-06p-08S | Προδιαγραφή |
Κυκλώματα | 8*signal, 6*15A |
Τάση | 0~220VAC/VDC |
Ηλεκτρικός θόρυβος | ≤70mΩ (50rpm) |
Διηλεκτρική δύναμη | ≥ το 500V@50Hz |
Αντίσταση μόνωσης | ≥100MΩ@100VDC |
Λειτουργούσα ταχύτητα | 2~8 περιστροφές/λεπτό |
Υλικό επαφών | Γραφίτης χαλκού |
Υλικό κατοικίας | Κράμα αλουμινίου & ανοξείδωτο |
Βαθμός προστασίας IP | IP54 |
Μέσω του μεγέθους τρυπών | 300 χιλ. |
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
Εφαρμογές
Προαιρετικός
Σχέδιο περιλήψεων
Γιατί με CENO
CENO είναι μια τεχνολογικά επιχείρηση στον τομέα δαχτυλιδιών ολίσθησης που δεσμεύει την έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις. Έχουμε προωθήσει τα όργανα δοκιμής εξοπλισμού και υψηλής ακρίβειας για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων και την αξιόπιστη απόδοση. Η περιοχή δυνατότητας καλύπτει 3000 τετραγωνικά μέτρα και που εντοπίζει σε Shenzhen Κίνα.
Πιστοποίηση
ISO9001, CE, RoHS, UL, explosionproof
Πλεονέκτημα CENO
Το μέλος στην ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στον τομέα του δαχτυλιδιού ολίσθησης. Οι χειριστές εργάζονται στην κρίσιμη διαδικασία όλες είναι κατάλληλοι με την εσωτερική κατάρτιση.
Η υπηρεσία CENO παρέχει
24 ώρες, υπηρεσία συμβούλων 7days.
Μάζα και προσαρμοσμένη παραγωγή.
Λύσης για το σύστημα περιστροφής 360°.
Καλωσορίστε για να μας συσκεφτείτε με τα αιτήματά σας για οποιοδήποτε σύστημα περιστροφής 360°. Θα παράσχουμε ότι μια υπηρεσία στάσεων σε σας έγκαιρους αποκρίνεται οι έρευνές σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή